Meewerkstage bij K3D | Bas en Maxim

Dit zijn onze stagiairs Bas en Maxim. Ze volgen de opleiding technicus engineering (BOL niveau 4) aan het Graafschap College in Doetinchem. Bas zit in zijn tweede leerjaar en volgt de specialisatie mechatronica, hij kijkt en werkt 10 weken lang bij ons mee. Maxim versterkt ons voor een langere periode, namelijk 20 weken. Hij zit in zijn derde leerjaar en heeft gekozen voor de specialisatie product engineering. Naast de dagelijkse werkzaamheden, is hij ook bezig met een project, namelijk hoe kan de productie vereenvoudigd worden?

De heren versterken onze collega’s Bob en Yannick in de werkplaats. Ze zijn dagelijks bezig met de nabewerking van diverse producten. Ze vertellen graag hoe ze hun stage ervaren! Dat lees je hieronder.  

Bas: “Deze stage biedt mij de mogelijkheid om veel praktijkervaring op te doen, waarbij ik veel vrijheid krijg, hierdoor leer ik heel veel. Ook werk ik veel samen met collega’s, waardoor het iedere dag gezellig is.”

Maxim: “ik ervaar het als een leuke stage, waarbij ik de kans krijg om veel te leren. Daarnaast krijg je bij K3D veel vrijheid en verantwoordelijkheden, waardoor je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.”

Lijkt het jou leuk om net zo als Bas en Maxim stage te lopen bij K3D? Bekijk hier onze vacatures.

Download onze technische brochure
Jaap Bulsink
Kan ik je helpen?