Masters in 3D Metaalprinten

Upload
Feedback
Productie

Training

Hoe beter de markt op de hoogte is van de mogelijkheden en toepassingen van 3D metaal printtechnologie, hoe beter we in staat zijn samen tot innovatie en een optimaal resultaat te komen. Daarom biedt K3D onderstaande trainingen aan die het kennisniveau bij onze opdrachtgevers verhoogt. 

3D-ontwerp maken

Businesscase uitwerken

Het complete maaktraject

3D-ontwerp maken

Hoe ontwerp je een (onderdeel van een) 3D-metaalproduct? In deze training leren design engineers een juiste ontwerptekening te maken voor het fabriceren van een 3D-metaalproduct(onderdeel).

Wil je jouw kennis op het gebied van 3D ontwerpen vergroten? Volg dan deze training! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Businesscase uitwerken

In deze training leer je een business case te definiëren en uit te werken voor 3D metaal printen. We gaan helemaal terug naar de basisfunctionaliteiten van de door jouw ontwikkelde producten. Hoezo maak je producten nog op conventionele wijze? Met onze ervaring, K3D heeft al meer dan 350 business cases uitgewerkt voor 3D metaal printen, laten wij je met een frisse benadering naar jouw producten kijken. We leren je om de juiste vragen te stellen, zodat jouw inspanningen een rendabele business cases opleveren. 

Wil je jouw kennis op het gebied van het opzetten van een businesscase vergroten? Volg dan deze training! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het complete maaktraject

Wanneer je kiest voor deze training, dan combineer je de twee bovengenoemde trainingen ‘een 3D-ontwerp maken’ en ‘een business case uitwerken’. Dit is de meest complete van onze drie trainingen. Je leert alles over het complete maaktraject van een 3D-metaalproduct: van het maken van een goed ontwerp, de daadwerkelijke fabricage tot en met de nabewerking.

Wil je jouw kennis op het gebied van het complete traject vergroten? Volg dan deze training! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Download onze technische brochure
Jaap Bulsink
Kan ik je helpen?