Innovators in 3D Metaalprinten

Upload
Feedback
Productie

Engineering

3D metaal printen is ideaal voor het produceren van prototypen of onderdelen in kleinere oplage die snel nodig zijn. Een gedegen engineering zorgt ervoor dat het ontwerp geschikt is voor het 3D metaal printen en, belangrijker nog, dat het product een verbeterde performance heeft. Onze designers en engineers staan voor je klaar om in samenwerking een optimaal product te ontwikkelen. Op basis van onze expertise en ervaring en door ‘out of the box’ mee te denken, kunnen wij net dat extraatje brengen om het 3D metaal printen succesvol in te zetten met het gebruik van de juiste voordelen die deze techniek te bieden heeft.

Voorbeeld gezamenlijke business case ontwikkeling:

1. Als eerste stap brengen wij samen de achtergrondinformatie in kaart en kijken we naar het doel om te gaan 3D metaal printen en bespreken we de verschillende mogelijkheden. 

2. Nadat gezamenlijk de vrije ontwerpruimte, functionele punten en optredende krachten in kaart zijn gebracht, gaat K3D aan de slag met het realiseren van een geoptimaliseerd herontwerp voor het 3D metaal printen. 

3. In overleg worden er verschillende iteraties doorgevoerd en vervolgens wordt het herontwerp geproduceerd. 

4. In overleg kan K3D noodzakelijke nabewerkingen of oppervlaktebehandelingen aanvullend verzorgen.
5. Tot slot wordt er samen met de klant een impact-analyse uitgevoerd op het geoptimaliseerde model.
Download onze technische brochure
Jaap Bulsink
Kan ik je helpen?