Samenwerking met Top Dutch Solar Racing – Driving the Future

Innovatieve toepassingen van 3D metaal printen in de Automotive – Een samenwerking met het Top Dutch Solar Racing Team. Ontdek hoe de automotive-industrie een revolutie doormaakt met de integratie van 3D metaalgeprinte onderdelen. In samenwerking met het Top Dutch Solar Racing Team hebben we hoogwaardige onderdelen geprint voor een geavanceerde zonneauto. Duik in de wereld van innovatie, waar geavanceerde technologieën samenkomen en waar wij de grenzen van prestaties en efficiëntie verleggen.

Sinds 1987 zijn er zonneauto’s in ontwikkeling die hun uithoudingsvermogen tonen bij het afleggen van lastige afstanden met behulp van zonne-energie. Top Dutch Solar Racing stond voor de uitdaging om een compacte en lichtgewicht zonneauto te maken, geïllustreerd door de complexiteit van het ontwerp van het ophangingssysteem. Traditionele bewerking is effectief, maar duur en tijdrovend. Bij het zoeken naar alternatieven verdiepte het team zich in 3D-printen, in samenwerking met ons. Met deze innovatieve techniek is het mogelijk om optimale, lichtgewicht onderdelen met ingewikkelde vormen te creëren.

Lees het blog van het Top Dutch Solar Racing Team over het 3D-printproces en ontdek hun enthousiasme over de mogelijkheden om de auto te optimaliseren, met speciale aandacht voor de veiligheid van de bestuurder.

Meer weten over deze samenwerking?

Download onze technische brochure
Jaap Bulsink
Kan ik je helpen?