Consultancy

Kennisdeling

K3D gelooft dat samenwerken slimmer werken is. Daarom staan onze PTC’s in het teken van kennisdeling. Graag delen wij met u onze kennis over het opstellen van een interessante business case én onze ervaring met het ontwikkel- en printproces. Tegelijkertijd zijn wij geïnteresseerd in de kennis en ervaring die u vanuit uw vakgebied mee brengt.

Continue afstemming

Van ontwerp, fabricage tot en met nabewerking: in elke fase passen wij ons aan uw wensen aan en voegen we met onze unieke kennis waarde toe aan uw product én proces. Gedurende het gehele proces durven wij u kritische vragen te stellen, adviezen te geven en de juiste overwegingen te laten maken. Daarbij is K3D in het contact altijd flexibel. Wilt u fysiek afspreken, dan komen wij graag naar u toe. Liever digitaal de voortgang bespreken? Ook geen enkel probleem. Wij trekken continu samen met u op en durven ons daarom gerust uw constructieve partner in 3D metaal printen te noemen.

Neem deel aan het PTC-netwerk

Het allereerste PTC is in 2016 in het Achterhoekse Terborg opgericht. Aan dit PTC nemen vijf vooraanstaande bedrijven en twee kenniscentra uit de regio deel. Omdat wij dé partner voor 3D metaal printen in Nederland willen zijn, kijkt K3D nadrukkelijk over de streekgrenzen heen. Een tweede PTC is in 2019 geopend in Eindhoven. Vanuit de Centers krijgen bedrijven uit de volgende industrieën laagdrempelig toegang tot 3D printkennis en printcapaciteit:

  • Machine-industrie
  • Hightechindustrie
  • Automotive industrie
  • Lucht- en ruimtevaart
  • Medische industrie
  • Foodtechindustrie

Onze Consultants