Afstuderen bij K3D | Timo

Dit is onze topper Timo. Momenteel zit Timo in de afstudeerperiode van zijn studie. Hij volgt de studie werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Timo komt iedere dag vanuit de regio Arnhem met de trein naar ons kantoor in Terborg. Hij heeft gekozen voor een afstudeeropdracht bij K3D, omdat hij passie en interesse heeft voor 3D printen.

Timo ervaart zijn afstudeerstage als een leuke tijd! Buiten de dagen op kantoor, heeft hij met zijn kennis, ons ook versterkt op de beurs Formnext in Frankfurt am Main. Uiteraard deelt hij graag zijn ervaring met jullie, deze lees je hieronder.

“Met mijn afstudeeropdracht help ik K3D met het ontwerpen van producten voor LMD-techniek. Het mooie aan deze opdracht vind ik dat ik met de nieuwste techniek kan werken! Maar ook dat ik hiermee een bijdrage kan leveren aan de toepassing hiervan. Op kantoor heerst een erg gezellige en informele werksfeer dankzij de fijne collega’s, wat het werken leuk maakt! Bovendien krijg je inspraak in je eigen opdracht en veel verantwoordelijkheid, wat bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. En niet om te vergeten wat heel fijn is, een goede begeleiding.”

Zit jij ook in de laatste fase van jouw studie, heb jij interesse in 3D printen en ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht? Bekijk dan onze vacatures.

Download onze technische brochure
Jaap Bulsink
Kan ik je helpen?