3D geprinte voetsteunen voor Yannick

Een van de voordelen van 3D-metaalprinten is de mogelijkheid om eenvoudig je eigen ontwerp te laten printen, met veel ontwerpvrijheid. In situaties waarin essentiële uitrusting niet meer beschikbaar is, kan 3D-metaalprinten dé oplossing zijn, zoals het geval was voor crossmotorrijder Yannick Waenink. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van 3D metaal printen konden we gepersonaliseerde voetsteunen ontwerpen en produceren. Het resultaat? Een set voetsteunen die niet alleen naadloos passen, maar ook de algehele prestaties van de motorfiets verbeteren.

De invloed op de prestaties

Nadat Yannick de 3D-geprinte voetsteunen had getest, deelde hij zijn ervaring: “De grip op mijn motor is aanzienlijk verbeterd. Het printen van deze voetsteunen heeft mijn rondetijd verkort en heeft me meer stabiliteit gegeven tijdens het crossen.” Dit benadrukt de impact van kleine maar cruciale aanpassingen.

Oplossingen op maat

Verkeer je momenteel in een vergelijkbare situatie waarin originele onderdelen niet langer beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op en deel uw specificaties. Wij werken nauw samen om de perfecte onderdelen te ontwerpen en printen, zodat ze voldoen aan uw unieke eisen.

Download onze technische brochure
Jaap Bulsink
Kan ik je helpen?